Вартість квитка

Дитячий:
до 7 років - безкоштовно
від 7 до 14 - 50 грн / чол
Дорослий від 14 років - 100 грн
+38 (067)-799-67-92
+38 (067)-762-82-16
e-mail: [email protected]

Зоопарк

Вивчивши склад цього продукту, ми можемо зробити висновок, що кількість білка у нього істотно перевищує кількість жовтка. А саме в жовтку міститься велика кількість цінних поживних речовин. Завдяки зниженим кількістю жиру і холестерину в цих яйцях вони вважаються більш дієтичними, ніж курячі.

 

У приготуванні вони досить економні, оскільки їх можна використовувати відразу, а можна розділити на порції і зберігати в холодильнику в закритому посуді. Міцна шкаралупа дозволяє продовжити тривалість зберігання до трьох місяців.

Користь цього екзотичного продукту полягає також в тому, що він здатний надати особливий аромат будь випічці. Також відзначимо, що, незважаючи на свій вітамінний склад, продукт є гіпоалергенним, тому рекомендується до вживання людям будь-якої вікової категорії.

Яйця страуса благотворно впливають на клітини організму і м'язи, тому особливо рекомендовані до вживання спортсменам і людям, що активно займаються важкими видами спорту. Також вони є прекрасним продуктом для профілактики всіх сердечно-судинних захворювань. Єдиним протипоказанням до вживання яєць страуса є індивідуальна їх непереносимість.

Крім кулінарії, цей рідкісний продукт, а точніше - шкаралупу, можна використовувати для унікального подарунка, зробивши з неї чудові вироби або просто, красиво розписавши його фарбами. До речі, з такого матеріалу виходить дуже оригінальний свічник.

Як бачите, страусині яйця - дуже цікавий і не менш корисний продукт, тому спробувати таку страву хоча б раз в житті зобов'язаний кожна людина.

Харчова цінність в 100 грамах

Страусине яйце містить таку кількість вітамінів, мікро- і макроелементів:

Білки -12,5 м

Калій - 0, 54 м

Вітамін Е - 116 г.

Жири - 11,8 м

Фосфор - 0, 79 м

Вітамін В2 - 1,8 м

Вуглеводи - 0,7 м

Кальцій - 0,69 м

Зола - 1 м

Вітамін А.

Вода - 74 г.

Каротиноїди - 36,6 м

Декоративні вироби з шкаралупи

Після приготування страви можна залишити шкаралупу для оригінальних виробів з природного матеріалу. Товщина стінок в самих товстих місцях може досягати 5-6 мм, а значить немає ніяких перешкод не тільки для різноманітної художнього розпису, а й для фізичної гравіювання.

Якщо акуратно розкрити страусине яйце, висушити його і правильно обробити - можна виготовити красивий, оригінальний світильник, вазу для квітів, підставку під різноманітні предмети і багато-багато іншого. Наша ферма є одним з найбільших постачальників страусиної продукції не тільки в регіоні, але і по всій Україні, а безліч довідок, наданих державними і приватними ветеринарними службами, дадуть впевненість у надійності та безпеки для здоров'я.

Як нас знайти